01-01-1970, 00:00

Jan Stavast komt na vele leuke en positieve reacties op zijn eerste single “ Ik denk aan jou“ met een nieuwe single getiteld “Vrienden “. Het gaat over vriendschap, wat belangrijk is voor iedereen en waar een ieder wel gevoel bij heeft. Voor mij zijn vrienden belangrijk met een lach en soms een traan, en wetende dat er vrienden zijn waar je lief en leed mee kan beleven. Met veel plezier en gevoel hebben we dit nummer opgenomen en ik wens een ieder veel luisterplezier aldus Jan Stavast. De muziek en de tekst is geschreven door Martin Sterken.


Jan Stavast, geboren in 1967, woonachtig te Borger heeft een enorme passie voor zingen. Vanaf zijn 15e jaar is hij al met muziek bezig. Heeft in verschillende bandjes gespeeld als drummer en zanger. Hij speelde veel op bruiloften en feestavonden. Eind jaren ‘90 heeft Jan Stavast besloten om solo te gaan optreden, en heeft ondertussen vele muziekavonden mogen verzorgen als zanger en entertainer.
In 2010 is Jan Stavast een transportbedrijf begonnen waardoor er steeds minder tijd over bleef voor zijn hobby. Alleen thuis zingen en af en toe een optreden. Het transportbedrijf loopt goed en ik krijg meer tijd om mijn hobby weer op te pakken zegt hij.
U kunt mij boeken om een aantal nummers te zingen,
maar u kunt mij ook boeken voor een avondvullend
programma. Een eigen geluid set is aanwezig.
Mijn repertoire bestaat uit Nederlandstalig, Engels en
Duits voor jong en oud.
Ik hoop met mijn muziek mensen te kunnen raken,
vermaken en blij te maken en niet alleen Vrienden !!.
waarover mijn 2e eigen single “Vrienden’ gaatcircle-minus