40 jaar Riezz

40 jaar Riezz
09-03-2020, 00:00

Dit jaar november staat zanger Riezz uit Terneuzen 40 jaar internationaal op de planken zowel als zijn alter ego Liz Richards alwel 100% zichzelf Riezz met maar liefst 7 nummer 1 hits bij TV Oranje en verschillende radiostations. Dit zou mega groot gevierd worden met liveband maar ook Riezz is slachtoffer van de gevolgen van het coronavirus.

De fans en het management willen dit jubileum dat maar weinigen bereiken op deze redelijk jonge leeftijd tòch niet ongemerkt voorbij laten gaan dus zaterdagavond 28 november wordt er in de beroemde jazz tempel Porgy en Bess een bescheiden concert gegeven met alle coronaregels in acht nemend ,dus weinig publiek maar wel intiem zoals de mensen van de porgy en bess concerten van Riezz gewend zijn.

Hij wordt bijgestaan door de zangeres die al jaren vast deel uitmaakt van zijn team Ellen Minderhoud en de gitarist Peter de Krijger (mede zijn studio steun en toeverlaat). Het zal een avond worden met de mooiste liedjes van 40 jaar dus het zal weer een lach en een traan worden .

Als de zaterdagavond vol is wordt er overwogen om er een zondagmiddagmatinè bij te nemen maar dat is absoluut niet zeker. Riezz had het allemaal heel anders voorgesteld maar helaas zoals alle artiesten moet hij ook maar het beste er van maken. Het telefoonnummer en het emailadres ter reserveren staat op de poster en website en wie weet vier je het jubileum gewoon mee 28 november.

Meer info: www.riezz.eucircle-minus