Ace Vincent verrast met solosingle

Ace Vincent verrast met solosingle
03-04-2021, 05:24

Hij was jarenlang bandlid van The Deep River Quartet en speelde met onder andere René Froger, Marco Borsato, Randy Crawford en ‘jammde’ met de legendarische gitarist George Benson. Maar nu gaat hij solo.

‘Het begon toch weer te knagen’ zegt Ace Vincent die na een aantal jaren muzikale stilte weer het podium gaat betreden. ‘Na het overlijden in 2014 van The Deep River Quartet lid en vriend Dick Rietveld was de spirit er echt een beetje uit’ aldus Ace Vincent. Maar de muziek los laten gebeurt niet en als mensen om hem heen steeds meer aandringen op een hervatting van zijn carrière, wordt de microfoondraad weer opgepakt.

Samen met producer Maurice ten Brink worden diverse nieuwe songs ingezongen en als eerste single wordt gekozen voor “The Refugee (Life on the run)”. Een indringend lied met een prachtige videoclip. ‘Het is nu weer tijd om de songs met iedereen te delen’ zegt Ace Vincent. Een nieuwe, spannende fase in de inmiddels lange carrière van deze artiest is begonnen. The Refugee (Life on the run) is uitgebracht bij Holliwood Records en vanaf 5 maart op alle digitale platforms beschikbaar.circle-minus