Achter de remix 2020 single 'Adio Amore' van Riny en Afra schuilt een mooi verhaal

Achter de remix 2020 single 'Adio Amore' van Riny en Afra schuilt een mooi verhaal
11-07-2020, 11:51

Tijdens de opnames van een nieuw “facebook artiestenprogramma; Anro party quiz”, gepresenteerd door Martin Westrik, was daar ineens een dame die Afra heette. Niemand had nog niet echt van haar gehoord, maar sinds deze ontmoeting en haar eerste single, komt hier zeker verandering in.
Afra beschikt namelijk over een mooie en zuivere stem en dat viel bij alle aanwezigen direct op.

Zelfs Roy Otters en Riny van "Party Disco Drive In Show" waren enorm onder de indruk van haar stem. Afra zong een paar nummers en kreeg voor het eerst echt applaus. Ze heeft echter wel angst om voor een groot publiek te staan, maar nu was het slechts voor een aantal mensen.

Riny vroeg toen; zing je vaker? Het verhaal wat naar boven kwam, was dat de zenuwen een grote rol speelden, maar ook dat ze zich daar graag overheen wilde zetten. Want zingen voor een groter publiek dat wilde ze toch wel heel graag. Riny beloofde om haar hiermee te helpen. Ze spraken wekelijks af om te oefenen in de oefenruimte van Riny. Ze zong daar vele liedjes, ook zongen ze af en toe samen. Ook op feestjes waar Riny draaide met zijn “Drive in Show”, zong Afra weleens een aantal liedjes.

Tot de keer, dat er interesse kwam van een aanwezige die vroeg of ze wilde komen zingen op zijn verjaardag, waar ze uiteindelijk samen geboekt zijn.
Dat was haar eerste boeking en dat smaakte naar meer! Zo is ze langzamerhand haar zenuwen meer en meer de baas geworden.

Op één van de oefenavonden, stelde Riny Afra voor, om een liedje op te nemen in de studio bij Roy Otters van Anro Productions V.O.f. Dit leek Afra superleuk, maar wel eng om zo alleen een single op te nemen in de studio. Al snel stelde Riny voor om de opname samen te doen. Na overleg besloten ze dan ook om samen een liedje te coveren en dat werd het liedje van Jannes – Adio Amore-, die het liedje eerder uitbracht in 2004.

Hierbij willen ze hun eigen versie laten horen van Adio Amore en wat denk je, zelf er is ook een liefdesvlam ontstaan tussen Riny en Afra waardoor het nummer ineens een hele andere betekenis heeft gekregen en toch wel erg speciaal is geworden.circle-minus