Alie kan niet in de toekomst kijken

Alie kan niet in de toekomst kijken
11-26-2020, 11:06

Alie is woonachtig in Coevorden, is geboren in Muiden en zingt al vanaf haar 15e jaar, vaak in bandjes, maar de laatste jaren alleen. Velen zullen haar kennen van het duo Marga & Roy, samen met haar broer hebben ze jaren opgetreden. En in samenwerking destijds met de grote platenmaatschappij “Telstar” van Johnny Hoes hebben ze toen samen een single uitgebracht: “Ik wil je zo graag danken”.

Nu, heel veel jaren verder, staat ze nog regelmatig op podiums en treedt veel op in verzorgingstehuizen. Want mensen blij maken met muziek is altijd dankbaar en leuk.

'Altijd bleef die ene wens: een cd van mezelf uitbrengen. Al jaren had ik dat ene liedje in mijn hoofd. Het was een Duits nummer. Gelukkig vond ik nu de mensen die achter me stonden, in de JRS Studio zijn we aan de slag gegaan. Muziek uitgezocht en Ad van Hoorn schreef een mooie Nederlandse tekst op dit nummer. Vervolgens maakte Terry West een nieuwe muziekband en het begin van een nieuwe single was aanstaande. Het opnemen van de cd is ook in de JRS Studio gebeurd. Dat was een feestje: de gezelligheid, huiselijkheid en de professionaliteit van dit team zorgden ervoor dat er een mooie productie uitkwam. En zie hier mijn trots: mijn cd “In de toekomst kijken kan ik niet”, glundert Alie.circle-minus