André Kooistra komt ook dit keer met een knaller van een single

André Kooistra komt ook dit keer met een knaller van een single
03-26-2021, 15:16

André Kooistra, de feestzanger uit het Noorden en bekend als de zingende brandweerman komt ook dit keer met een knaller van een single die als titel 'Vier elke dag' meekreeg. Volgens André is het een mooie opvolger van 'Werelddag'. Bij het horen van de eerste klanken word je gelijk vrolijk. Een feestnummer die lekker mee te zingen is en dat is waar het André om te doen is! Mensen vrolijk maken en laten meezingen met zijn vrolijke nummers. Met 'Vier elke dag' gaat dit zeker een succes worden.

'Vier elke dag' is overigens ook het levensmotto van André. Ondanks tegenslagen, zou je alles uit het leven moeten halen en elke dag moeten vieren, soms met een lach, soms met een traan. Zeker in tijdens als deze, zie je des te meer hoe relatief alles is. Nu ligt de nadruk hierop. Het is niet alleen een boodschap voor nu, maar zeker ook voor later als alles weer normaal is, volgens André.

'Vier elke dag' is geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaere. Dit duo heeft al meerdere nummers voor André geschreven. De productie is in handen van Dylan van der Feen werkzaam bij The Office Studio. De promotie van 'Vier elke dag', wordt verzorgd door CD Hamster. Op 21 april verschijnt de single.circle-minus