Anita Hulshof vol 'Hartstocht' in nieuwe single

Anita Hulshof vol 'Hartstocht' in nieuwe single
08-20-2020, 00:00

Inmiddels is het alweer 36 jaar geleden dat Anita haar eerste single getiteld “Dierenleed” uitbracht. Als dochter van Mood & Fun zanger Bennie Hulshof is muziek haar met de paplepel in gegoten. Met grote hits als “Mijn Dochter” op haar naam is Anita niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Nu is ze terug met een hartstochtelijk nummer!

Anita vertelt: “Ik hoorde een nummer op de radio en ik dacht.. daar moet ik wat mee doen. Ik heb gelijk Martin Sterken gebeld en mijn idee verteld. Martin is toen aan de slag gegaan en maakte een demo. Enkele dagen later stond ik deze al in te zingen bij hem in de studio. Zij vonden het echter niet passen bij mij. Gelukkig is Martin een muzikale tovenaar en heeft het hele nummer opnieuw gearrangeerd met als resultaat een nummer dat helemaal bij mij past! Voor de videoclip ben ik uiteraard weer naar het top team van Startiesten gegaan. Zij hebben ook de CD hoes voor mij ontworpen en verzorgen de plugging en promotie”.


De single “Hartstocht” is inmiddels te luisteren op alle bekende download- en streamingportals.” Daarnaast is de officiële videoclip uiteraard te zien op YouTube.circle-minus