Bart Heemskerk gaat met ‘Jij’ voor GOUD

Bart Heemskerk gaat met ‘Jij’ voor GOUD
10-21-2020, 08:54


De eerste plaat die Bart Heemskerk bij platenlabel Rood-Hit-Blauw uitbrengt is er ééntje die echt alles in huis heeft om de mensen in beweging te krijgen. Bart heeft al een behoorlijke staat van dienst als we het over muziek hebben. Vooral z’n eigen single ‘Mijn Allessie’ die vier maanden geleden werd gelanceerd, heeft zijn naamsbekendhied laten groeien. Tijdens de promotiecampagne hiervan kreeg hij de vraag van een radiopresentator gesteld of hij inmiddels al een afspraak had gemaakt met RHB platenbaas Ronald Visch om zijn bereik in Nederland groter te maken. Dat was nog niet het geval, maar hij zou er serieus over na gaan denken. Enkele dagen later zaten Bart en Ronald om de tafel en dat resulteerde in een samenwerking.

Natuurlijk werd besproken wat Bart de afgelopen jaren allemaal had uitgebracht. ‘Ronald was onder de indruk van mijn Tino Martin cover ‘Geef mij jouw liefde’. Hij stelde voor om in die stijl verder te gaan. Met mijn tekstschrijver Alexander Broussard ben ik gaan zitten om te kijken of we iets in die richting konden maken. Het resultaat is het lekkere mambo-nummer ‘Jij’. Ik denk daarmee de juiste keuze te hebben gemaakt’, meent Bart.

Enkele maanden geleden nam Bart de beslissing om fulltime de muziek in te gaan. ‘Er stonden mooie evenementen gepland waaronder een optreden met Wolter Kroes, samen met Gerard Joling een opening verrichten en een bijzondere samenwerking met de Flora Band Rijnsburg i.s.m. de bekende operazangeres Francis van Broekhuizen. Helaas werden al deze activiteiten vanwege de coronacrisis geannuleerd. Om nu alles weer op te geven is geen optie. Ik ben ervoor gegaan en om niet uit zicht te blijven ga ik met ‘Jij’ voor GOUD’, aldus Bart.

De CD single ‘Jij’ is vanaf 21 oktober 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De kleurrijke videoclip, opgenomen door Quickworks Rijnsburg, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Link naar muziekportals: https://fuga.ffm.to/bartheemskerk-jij
Clip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=sKkbEsRHwRM
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/bart-heemskerk/circle-minus