Beleef een magische kerst met Belinda Kinnaer & Friends

Beleef een magische kerst met Belinda Kinnaer & Friends
04-03-2021, 15:07

Topzangeres Belinda Kinnaer laat op 17 december 2021 kerstklassiekers van toen en nu de revue passeren in het mooiste theater van Nederland, dat geheel in kerststijl is gehuld. Kerstmis viert Belinda het liefst met familie en dierbare vrienden. Vandaar dat ook een aantal bevriende artiesten het podium zal betreden.

Ancora, Mart Hoogkamer, René Karst, Jeffrey Kuipers, Ronnie Tober en René le Blanc zijn de klinkende namen waarmee Belinda een duet ten gehore zal brengen.De begeleiding is in handen van topformatie Summerland.

De magie van kerstmis zal tot ver in het nieuwe jaar doorklinken want één van ‘s werelds beste goochelaars, Ronald Moray, zal het publiek in ongekende verwondering brengen tijdens de show. Music meets Magic, a Magical Christmas Show.

Na afloop van de show is er een afterparty in de prachtige lounge van het Amphion Theater met Top DJ- Zanger-Entertainer Robert Pouwels.

Belinda Kinnaer gaf eerder al drie uitverkochte concerten in de grote zaal van het Amphion Theater. Mis deze unieke kerstshow niet en bestel je kaarten op tijd.

Boek nu de beste plaatsen:https://belindakinnaer.com/optr.../a-magical-christmas-show/circle-minus