Benno van Vugt bakt ze bruin

Benno van Vugt bakt ze bruin
11-11-2020, 16:17

De Tilburgse artiest Benno van Vugt is een fenomeen aan het worden in Nederland en België als het gaat om zijn feestnummers! De populaire feestzanger was eerder al te horen en te zien bij o.a; Editie NL, RTL Boulevard, Utopia, Paaspop, Omroep Max, Radio 538, Veronica, Omroep Brabant en Man bijt hond. Samen met top-producer en tekstschrijver André Kooiman is hij na het succes van zijn zomerhit “ Schud maar lekker met die billen” opnieuw de studio ingedoken voor; geloof het of niet, een echte “Carnavalskraker”!!

Het nummer met de alleszeggende titel; “ Benno bakt ze bruin” is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman, die alle succes singles van Benno tot nu toe heeft gemaakt. Een geweldige en ludieke singel over Benno die als bakker alles in de soep laat lopen. Ondanks dat carnaval 2021 in het water is gevallen door de pandemie komt de sfeermaker gewoon met een nieuwe carnavalsplaat uit!

“De mensen willen toch wat plezier hebben in deze moeilijke tijden en zo breng ik toch een beetje sfeer en kun je thuis je eigen feestje vieren met nieuwe muziek” zegt de altijd opgewekte Benno van Vugt!

Van het nieuwe carnavalsnummer is ook een videoclip opgenomen in de bakkerij van “Meesterbakker van Iersel” in Tilburg. Benno wordt in de videoclip vergezeld door de in Brabant bekende poppen Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten, wat leid tot een hilarische videoclip.

“Benno Bakt Ze Bruin” is vanaf 11-11 2020 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De single wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Vanaf dan zal ook zijn videoclip te zien zijn die te zien is via o.a. Youtube en op verschillende tv zenders.

Bron: AKMP/ www.bennovanvugt.nlcircle-minus