Bram v/d Vlugt speelt mee in nieuwe videoclip van Piet Sancho

Bram v/d Vlugt speelt mee in nieuwe videoclip van Piet Sancho
10-13-2020, 18:33

De pepernoten liggen al even in de winkels en de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest zijn in volle gang. In Helmond was op maandag 28 september j.l. al het echte decembergevoel vast tastbaar. Op die dag waren namelijk de videoclip opnames van Piet Sancho zijn komende single ‘1, 2, 3 – Pietenmagie’ met een hoofdrol voor niemand minder dan Sinterklaas zijn meest bekende adviseur, Bram van der Vlugt. Maar liefst 25 jaar lang was Bram de adviseur van Sinterklaas bij (landelijke) televisie aangelegenheden. Daarnaast adviseerde Bram de Sint in talloze films, reclames en musicals. Ook dit jaar zal de 86-jarige acteur tezien zijn in ‘De Grote Sinterklaasfilm’ van Lucio Messercola.

De videoclip van ‘1, 2, 3 – Pietenmagie’ belooft een nostalgische productie te worden met het echte Sinterklaasgevoel. Het Kasteel in Helmond vormde het decor voor de videoclip. De productie van de videoclip ligt in handen van Eye Movement, die al verschillende grote Sinterklaasproductie op haar naam heeft staan. Urban Dance Studio zal Piet Sancho begeleiden met de coole dansmoves.

Piet Sancho, die zich laat adviseren door Kevin Timmermans, is geen onbekende van de Sint. Sinds 2012 mag hij al mee met de Sint naar Nederland en werkte Piet Sancho mee aan verschillende tv-programma’s, bioscoopfilms en videoclips. In 2018 had Piet Sancho zijn eigen theatershow, ‘De Pepernotenshow’, waarin naast Piet Sancho o.a. Jochem van Gelder zijn opwachting maakte.

‘1, 2, 3 – Pietenmagie’ heeft een moderne beat en is makkelijk meezingbaar voor de kids. De single werd gemaakt door producer/tekstschrijver Rick Pols (We Know Music). Pols schreef al eerder hits voor o.a. De Club van Sinterklaas & Jochem van Gelder. De single en videoclip zullen op 6 november uitgebracht worden door platenmaatschappij ABC Entertainment.

Wil je meer weten over Piet Sancho? Volg hem dan op de sociale media:
https://www.facebook.com/pietsanchonl/
https://www.instagram.com/pietsancho/
http://www.pietsancho.nl/circle-minus