Colinda & Daisy – Oe la la….en daar ga ik

Colinda & Daisy – Oe la la….en daar ga ik
02-15-2021, 15:49

In navolging van haar vorige single ‘Luister naar je hart’ heeft Colinda wederom een klassieker van Babe uitgekozen om deze samen met haar dochter Daisy in een Nederlandstalige uitvoering op single uit te brengen. Moeder en dochter hebben in het verleden al vaker duetjes gelanceerd waar hoofdzakelijk het onderwerp mannen aan bod kwam. In ‘Oe la la…..en daar ga ik’, gaat het over een vakantieliefde waar ze voor zwichten. Het oorspronkelijk door Peter Koelewijn geschreven nummer is door Femke Reuvers voorzien van een ondeugende tekst.

Als je de uitdagende foto van de dames op de hoes bekijkt is het niet eens zo vreemd dat ze als prooi door mannen worden gezien. Volgens Colinda past dit bij perfect bij het plaatje. ‘Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met Guus en daar komt echt niemand tussen. Ik hou wel uitdagingen, maar ken m’n grenzen’, meent Colinda.

De opnames vonden plaats bij The Boom! Music Studio in De Meern. Naast Marcel Fisser, Daniël Metz , Dian Senders heeft ook Frank Verkooyen een muzikale bijdrage geleverd.

‘Oe lala….. en daar ga ik’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 17 februari 2021 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De clip is opgenomen door Pascal Verlinden van Redgellmedia.circle-minus