Collin van Mook en Wendy Woop stralen met ‘Ik wil jou’

Collin van Mook en Wendy Woop stralen met ‘Ik wil jou’
09-26-2020, 00:00

Collin van Mook en Wendy Woop stralen met ‘Ik wil jou’

Ben jij degene die voor altijd blijft???? Dat is de vraag die Collin van Mook en Wendy Woop stellen in hun nieuwe duetsingle ‘Ik wil jou’. Het was eigenlijk de bedoeling dat deze plaat, die in december 2019 al was opgenomen bij Manfred Jongenelis, in maart op single zou worden uitgebracht. Ook de beelden van de clip zijn destijds al geschoten. Op dat moment was het coronavirus in Nederland nog een ver van m’n bed show en kon niemand bedenken dat iedereen enkele maanden later zich aan allerlei regels moest houden. In de clip zie je dat Collin bij binnenkomst in het café een vriendin al kussend begroet en zijn kameraad een handdruk geeft. Even later zie je het gezelschap, waaronder ook de vader van Collin, proosten op het leven.

‘En dat mag tegenwoordig helemaal niet meer’, vertellen Collin en Wendy. ‘Omdat we nu zowel de single als de clip lanceren begrijpen we dat daar opmerkingen over kunnen komen. Om de release nog langer uit te stellen was geen optie’, menen Collin en Wendy.

Wendy had op internet een countrylied gehoord die Manfred zodanig verbouwd heeft dat er van het origineel weinig van overgebleven is. Hij heeft het volkser gemaakt met een tintje country erin verwerkt. Los van elkaar hebben Collin en Wendy een tekst geschreven die uiteindelijk is samengevoegd. Dat hadden ze met hun eerste duetsingle ‘Kom toch terug bij mij’ ook gedaan en dat viel in goede aarde.

Linkjes: https://cornelismusic.ffm.to/colinenwendyikwiljou

RTV promotie: info@cornelismusic.nlcircle-minus