Danny Froger stelt zich met nieuwe single 'Welkom in mijn leven' open voor de liefde in zijn leven

Danny Froger stelt zich met nieuwe single 'Welkom in mijn leven' open voor de liefde in zijn leven
09-24-2020, 00:00

Wederom brengt Danny Froger een prachtige single uit over de liefde in zijn leven. In zijn hitsingle “Grote Kleine Meid” deelde hij de liefde voor zijn dochter met heel Nederland. In het succesnummer dat daarop volgde “Ik ben zo blij dat jij er bent” stond zijn vriendin centraal. Met “Welkom In Mijn Leven” stelt hij zich open voor alle liefde in zijn leven.

Met zijn nieuwe nummer trakteert Danny Froger zijn fans niet alleen op een nieuwe hit, in de bijbehorende videoclip zijn ze onderdeel geworden van zijn boodschap. Hiervoor nodigde hij zijn fans uit om foto’s te sturen. Een foto waarop ze laten zien welke personen het meest welkom zijn in hun leven. Een selectie van deze foto’s is verwerkt in de video. Terwijl Danny boven op het dak van de Ziggo Dome in Amsterdam zijn nieuwe single “Welkom In Mijn Leven” zingt, worden de liefdevolle foto’s op de led wall van de Ziggo Dome geprojecteerd.

In deze heerlijke volkspopballad “Welkom In Mijn Leven” zingt Danny Froger over degene, die zeer welkom is in zijn leven. Wederom een hit die geschreven is door hitduo Marcel Schimscheimer en John van Katwijk. Het nummer is in de White Villa Studio’s door John Dirne geproduceerd en wordt onder label van Toekomst Music uitgebracht.

In het tv-programma van RTL4 “Lieve Frogers” vervult Danny samen met zijn familie hele speciale wensen. Van parachutesprong tot het knuffelen van biggetjes alles wordt uit de kast getrokken om deze wensen in vervulling te laten gaan. Dierbare momenten die ze met elkaar, aan andere schenken, met een lach en een traan.

Vanaf vandaag is het nieuwe nummer “Welkom In Mijn Leven” te beluisteren of te downloaden via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen. De fantastische videoclip is te zien op YouTube. Blijf Danny Froger volgen op zijn social media, dan mis je niks uit het leven van deze sympathieke zanger.

Bron: ILS RTV Media Promotiecircle-minus