Dave van Montfoort geeft 'Hallo, ik hou van jou' nieuwe jas

Dave van Montfoort geeft 'Hallo, ik hou van jou' nieuwe jas
02-03-2021, 09:08

Met z’n nieuwe single ‘Hallo, ik hou van jou’ laat Dave van Montfoort in deze bizarre tijd toch van zich horen. Het is een hedendaagse bewerking van de bijna 20 jaar oude klassieker van Grad Damen. Het hoge schlagergehalte bevalt de Twentse zanger wel. In zijn omgeving is deze ‘tak van sport’ nog steeds erg populair. Hij ging ermee naar z’n vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio die het geheel een nieuw jasje gaf. Net zoals op z’n vorige single ‘Verloren’ hebben ook Daniël Metz en Marcel Fisser een muzikaal steentje bijgedragen.

Volgens Dave is ‘Hallo, ik hou van jou’ tot nu toe nog door niemand anders gecoverd. ‘Ik vond dit het juiste moment om deze track uit te brengen. We mogen de kroegen toch nog niet in en hoop daarom dat de radiostations het nummer veelvuldig gaan draaien. Na het Covid-19 tijdperk kom ik zeker terug met feestmuziek. Er liggen al twee kneiters klaar’, glundert van Montfoort

‘Hallo, ik hou van jou’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 3 februari 2021 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gieskes Media is te bewonderen bij de clipzenders en Youtube.circle-minus