De nieuwe lente single van Jet Gerrits is uit

De nieuwe lente single van Jet Gerrits is uit
06-28-2021, 15:39

Zangeres Jet Gerrits uit Pannerden staat bekend om haar zuivere en aparte stemgeluid en ze heeft in 2020 grote erkenning gekregen in Nederland en België met het nummer ‘Engelbewaarder’. Nu in 2021 komt Jet Gerrits met een nieuw nummer genaamd “Als de lente komt”. Het nummer gaat over hoe zij de ware liefde maar niet kon vinden, totdat de lente kwam en zij haar grote liefde tegen het lijf liep waarmee ze haar leven wilde delen. Nu is Jet alweer jaren gelukkig met deze liefde en is ze de trotse moeder van 3 prachtige zoons.

Jet Gerrits uit Pannerden zong al vanaf kleins af aan, maar vaak alleen met haar opa. Ondanks dat ik gevraagd werd voor feesten en partijen en waar ik zeker van genoot heb ik pas begin van het jaar 2020 de stap durven zetten om echt zangeres te worden en liedjes te gaan uitbrengen. Mede dankzij Janus Hoekstra en mijn man die mij het laatste zetje hebben gegeven aldus Jet Gerrits Het nummer wordt uitgebracht onder het platenlabel Double You Music die een verbazingwekkende selectie artiesten heeft. Daarbij werken zij samen met de beste tekstschrijvers, studio’s en muziektalenten.

“Als de lente komt” is een mooie productie geworden met een videoclip wat echt bij dit nummer past. Deze clip is gemaakt door The Clip Academy een videobedrijf met jonge talentvolle cameramensen. Zij worden onder supervisie begeleid cameramensen met veel ervaring. Double You Music en The Clip Academy zijn allebei onderdeel van Future Films Europecircle-minus