De tijd verandert

De tijd verandert
06-28-2021, 12:55

Zo luidt de nieuwe titel van de nieuwe single van Robin Alberts. Het is een vervolg van zijn single "De vrijheid in mij". Deze single wordt ook fysiek uitgebracht en als extra track hebben ze gekozen voor "Beste vrienden". Dit is een single uit 2015, maar ze hebben het in een nieuw jasje gestoken. Peter van der Veen heeft de muziek gemaakt en samen met zijn vrouw, Truida van der Veen, het koorwerk gezongen. Al jaren neemt hij op bij P&T Produkties in Zuidbroek. De samenwerking is altijd erg fijn en het voelt ontzettend vertrouwd, net als bij een clipopname dat ik het liefst in samenwerking doe met Thuis in Holland. Mijn plugger is Geert Hakze en ik heb nog nooit gedacht aan een andere plugger. Het is fijn als je een vaste club hebt om mee samen te werken. Je leert elkaar kennen en qua communicatie is het ook wel fijn. Je weet wat je aan elkaar hebt en alles is makkelijker te bespreken.

Er liggen alweer plannen klaar voor nieuwe dingen. Zoals het nu lijkt komt er volgend jaar een nieuwe single, dit doet hij traditiegetrouw. Tot die tijd wil Robin lekker optreden en het liefst zoveel mogelijk. Hij probeert zich op allerlei manieren in 'the picture' te zetten. Zelfs op zijn Facebook is hij met regelmaat live te zien waar hij altijd vol overgave staat te zingen. Zo nu en dan komt er een andere artiest langs met wie hij dan samen gaat zingen. Zo heb je toch een beetje afwisseling.

De clip staat inmiddels op Youtube en is hier te zien. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven, kan Robin vinden op diverse social media kanalen.circle-minus