Dennis Schouten stopt als verslaggever van Veronica Inside

Dennis Schouten stopt als verslaggever van Veronica Inside
01-20-2021, 17:46

Afgelopen week vond er een spoedgesprek plaats tussen Dennis Schouten en de directie van Talpa. In dit gesprek hebben ze Dennis verteld dat hij niet verder mag gaan met RoddelPraat, omdat zij dit geen leuk programma vinden.

'Ik heb hierop nee gezegd omdat ik slechts 1 keer per week werk voor Talpa en ik iets principiëler ben geworden. Ik ga niet met een programma stoppen omdat mijn collega Jan Roos op een ‘zwarte lijst’ staat bij Talpa.Ik ben niet boos, Talpa mag deze beslissing maken. Wilfred Genee staat achter mij en er is ook geen sprake van ruzie. Sterker nog, ik ben hem erg dankbaar en ik mag er binnenkort weer kipwraps komen eten. Maar goed, wel een klus minder en we moeten het bij RoddelPraat hebben van donaties! Wil jij ons steunen? Dan krijg jij iedere week een extra uitzending', aldus Dennis Schouten.

Meer info: https://roddelpraat.backme.org

Fotocredits: Thuis in Holland

Ook de MediaCourant heeft een artikel hierover online gezet.circle-minus