Diego Holzken verbindt de woorden zomers, jong, fris en volks aan z’n nieuwe single ‘Samen met jou’

Diego Holzken verbindt de woorden zomers, jong, fris en volks aan z’n nieuwe single ‘Samen met jou’
09-18-2020, 00:00

Diego Holzken heeft in de afgelopen twee jaar dat hij onder contract staat bij Cornelis Music grote stappen gemaakt. Hij stond op grote podia en kreeg de aandacht van diverse televisieprogramma’s. Sinds het begin van zijn carrière speelt Manfred Jongenelis een belangrijke rol. Hij heeft ervoor gezorgd dat Diego een eigen identiteit heeft gekregen. Met name de singles ‘Alleen jij’ en ‘ Hoe kan ik je hart bereiken’ hebben hem op de kaart gezet. Z’n nieuwe single ‘Samen met jou’ is een combinatie van deze topproducties.

Diego doelt daarmee op de sterke tekst van ‘Alleen jij’ en het zomerse gevoel dat ‘Hoe kan ik je hart bereiken’ overbrengt. ‘Ik ben naar Manfred gegaan en besprak met hem wat ik wilde. Omdat Manfred een paar weken daarvoor met Frank van Etten een samenwerking was aangegaan stelde hij voor dat Frank de tekst zou schrijven. Als je ‘Samen met jou’ beluisterd hoor je aan de manier van schrijven dat die uit de pen van Frank komt. Dat geldt ook voor het arrangement. Die is duidelijk overgoten met de Jongenelis saus. Lekker zomers, jong, fris en volks met natuurlijk zijn herkenbare accordeongeluiden. Ik ben heel erg tevreden met het uiteindelijke resultaat’, glundert Diego.

Het draaiboek voor de clip heeft Diego zelf geschreven. Alles moet bij hem perfect zijn. Al z’n clips zijn tot nu toe ontzettend goed bekeken. Dat komt volgens hem ook door de tijd die daarin wordt gestoken. Samen met clipproducent Karl Kaspers zorgt hij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Dat is zeker ook het geval bij de beelden van ‘Samen met jou’ waarin Diego omringd wordt door prachtige vrouwen.

‘Samen met jou’ is vanaf 18 september 2020 legaal te streamen en te downloaden via de bekende platforms.circle-minus