Donnie en Frans Duijts zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL en hebben de Oranje Kroon bij TV Oranje

Donnie en Frans Duijts zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL en hebben de Oranje Kroon bij TV Oranje
04-09-2021, 09:51

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 12 april is dat ‘Frans Duits’, de nieuwe single van het verrassende gelegenheidsduo van volkszanger Frans Duijts en de Amsterdamse rapper Donnie.

Samen hebben ze een bijzonder vrolijk nummer opgenomen, dat vol zit met zelfspot. Frans: ”Toen Donnie met het idee kwam om dit nummer te maken was ik meteen laaiend enthousiast. Ik ben altijd in voor leuke samenwerkingen en ik vind Donnie echt een hilarische gozer met een leuk karakter. Dat is de reden dat ik geen moment getwijfeld heb om met hem de studio in te gaan en kijk wat eruit gekomen is!” Donnie: ”Gap, voorheen waren Frans en Duits twee talen die ik niet sprak en begreep. Maar wat bleek? Alles veranderde toen ik Frans Duijts sprak!”. De clip is bovendien een week lang extra vaak te bewonderen bij TV Oranje.circle-minus