Edsilia Rombley danst met dochter in unieke XR-videoclip

Edsilia Rombley danst met dochter in unieke XR-videoclip
04-02-2021, 23:30

Op vrijdag 2 april brengt Edsilia Rombley haar nieuwe single ‘Rustpunt’ uit.
Ze zingt kinderen en jongeren toe, voor wie de tijd waarin we leven best zwaar is en die steun en aanmoediging goed kunnen gebruiken. Edsilia draagt het nummer dan ook op aan haar kinderen en hoopt ook andere ouders en verzorgers te inspireren hun kinderen juist in deze tijd goed in de gaten te houden door veel liefde te geven.

“Voor mij is dit een belangrijk nummer. Veel mensen hebben het momenteel zwaar, maar ook de jongeren onder ons hebben nu met situaties te dealen waar ze eerder nooit mee te maken hebben gehad. Ze moeten een manier vinden hoe er mee om te gaan,” aldus Rombley. “Als ouder wil je je kinderen meegeven dat je er altijd voor ze zal zijn en dat je best veel aan kan, zolang je maar in jezelf gelooft.”

Om het verhaal kracht bij te zetten danst Edsilia in de videoclip met haar oudste dochter. Voor de opnames van deze clip gingen zij naar i!, een XR-studio (Extended Reality) waarbij virtuele 3D omgevingen gecreëerd worden die volledig samensmelten met de real-life omgeving. Hiermee is zij de eerste Nederlandse artiest met een XR-videoclip.

‘Rustpunt’ is onderdeel van Edsilia Rombley’s aankomende studioalbum, welke verwacht wordt in het najaar van 2021. Dit zal voor het eerst in 10 jaar zijn dat Rombley met een volledig eigen Nederlandstalig album komt.

‘Rustpunt’ is vanaf vrijdag 2 april te streamen via de bekende platformen.circle-minus