Edwin van der Toolen zingt Nederland moed in met ‘Morgen Wordt Alles Anders’

Edwin van der Toolen zingt Nederland moed in met ‘Morgen Wordt Alles Anders’
04-02-2021, 13:17

Edwin van der Toolen lanceert vandaag zijn nieuwste single: ‘Morgen Wordt Alles Anders’. Met een aangepast arrangement blaast de zanger deze klassieker nieuw leven in en zingt hij Nederland door de laatste zware loodjes heen. “We kunnen allemaal wel wat positiviteit gebruiken, zeker nu de maatregelen ons langer dan gehoopt in z’n greep houden.”

Met een nieuw platencontract op zak kon het jaar van 2020 niet beter beginnen voor Edwin van der Toolen, totdat de coronapandemie om de hoek kwam kijken en alles stil kwam te liggen. De zanger ging niet bij de pakken neer zitten en gebruikte de tijd nuttig om zich voor te bereiden op de ‘heropening van Nederland’. Samen met zijn producers Marcel Schimscheimer en John Dirne van Toekomst Music produceerde Edwin een nieuwe versie van ‘Morgen Wordt Alles Anders’, een lied dat precies past in deze tijd!

Er komt een dag waarin alles weer beter wordt en we deze pandemie eindelijk achter ons kunnen laten vertelt Edwin van der Toolen. “Nederland zucht onder de voortdurende verlenging van alle maatregelen, maar hoe zwart de dag van vandaag ook lijkt te zijn, er is altijd hoop voor morgen. Met een flinke dosis optimisme kunnen we alles aan. We hebben het beste in het lied naar boven gehaald. ‘Morgen Wordt Alles Anders’ is echt een gezellig kroeglied geworden, want er komt een dag dat het echt allemaal weer kan en we weer samen het leven vieren.”

Tegelijkertijd met de single verschijnt er ook een videoclip. In een geïmproviseerde festivalsfeer neemt Edwin van der Toolen de kijker mee naar de jaren 50. “Eén ding weten we zeker. Een beetje klagen over de dag van vandaag en fantaseren over morgen zit in de mens, vandaar dat dit lied al jaren mee gaat en na deze release ook weer jaren mee kan!” Wie benieuwd is naar ‘Morgen Wordt Alles Anders’ kan het nummer vanaf vandaag beluisteren.circle-minus