Elias van Hees en Stephanie Paulino zingen het mooie duet 'Hou me vast'

Elias van Hees en Stephanie Paulino zingen het mooie duet 'Hou me vast'
03-08-2021, 12:28

Fotocredits: René Oudshoorn. Zanger Elias van Hees lanceert zijn vierde single 'Hou me vast'. Dit doet hij samen met Stephanie Paulino, bekend van The Voice of Holland (2011). Het is alweer de vierde single van Elias sinds de lancering van zijn eerste single in 2019, 'Het Meisje van de Bakker'.

Elias, oud-raadslid in Den Haag kreeg hulp van Jelle Meinesz. Meinesz is de zoon van de legendarische meesterinbreker Aage M (bekend van de thermische lans in de jaren ‘70) en gemeenteraadslid in Den Haag. In de opnamestudio van Jelle Meinesz hebben Elias en Stephanie het door Nedersoul-zanger Mike Peterson gearrangeerde nummer ingezongen. Peter la Haye verzorgde de mastering.

Het duet Hou me vast is een vertolking van de eerste hit van Xander de Buisonjé met Volumia! “Deze ballad past perfect in deze tijd, waarin er veel vragen zijn. Maar het antwoord is er ook: We houden elkaar meer vast dan ooit. Dit nummer geeft hopelijk veel energie en kracht en dit wensen we iedereen – naast een flinke dosis liefde – van harte toe”, zeggen Stephanie en Elias.

De single is overal te streamen. Binnenkort verschijnt op Youtube een video clip waarin niet alleen Stephanie en Elias schitteren. Actrice Lynn Tackaert, die bekend is van haar rol als Juf Lesley in de Nickelodeon serie Creator Camp, speelt samen met haar partner Ricardo Esser een rol in de videoclip.circle-minus