Erik van Klinken staat achter alle sporters met zijn versie van YOU’LL NEVER WALK ALONE

Erik van Klinken staat achter alle sporters met zijn versie van YOU’LL NEVER WALK ALONE
11-04-2022, 09:01

Omdat Erik van Klinken al zeker 8 jaar een uptempo versie van You’ll Never Walk Alone in zijn repertoire heeft staan vond hij het de hoogste tijd om de orkestband die hij daarvoor gebruikte te vervangen voor een verfrissend exemplaar. Daarvoor keerde hij terug naar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern. Verkooyen was ook verantwoordelijk voor z’n jongste single Ik gaf M’n Hart Aan Jou die inmiddels al bijna 100.000 streams heeft weten te behalen. Frank heeft werkelijk alles uit de kast gehaald en met deze editie kan Erik nog jaren vooruit. Met zijn You’ll Never Walk Alone 2.0 versie benadrukt Erik dat hij hiermee alle sporters een hand onder de riem wil steken.

Erik: Ondanks dat deze single enkele weken voor het WK voetballen in Qatar begint verschijnt, is deze plaat niet alleen voor deze tak van sport gemaakt. Het idee hierachter is, dat alle clubs die kampioen worden mijn versie gaan draaien. Alles draait om Oranje. Dat geldt dus ook voor oa. volleybal, handbal, en waterpolo. Uiteraard zou het leuk zijn als ze mij dan tijdens het kampioenfeest uitnodigen om het feest nog groter te maken dan het al is. Qua tekst is er niets gewijzigd, dus iedereen kan het luidkeels meezingen.

De single You’ll Never Walk Alone verschijnt bij NRGY Music en is via de bekende portals te streamen. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Erik van Klinken.circle-minus