Familie Helderman vanaf a.s. maandag in TV Programma “Bij ons op het kamp”!

Familie Helderman vanaf a.s. maandag in TV Programma “Bij ons op het kamp”!
08-28-2020, 00:00

In het nieuwe RTL 5-programma ‘Bij ons op het kamp’ wordt de kijker meegenomen in de trotse gemeenschap van woonwagenbewoners. We zien wat deze bruisende en mysterieuze cultuur zo bijzonder en eigenzinnig maakt. ‘Bij ons op het kamp’ is vanaf 31 augustus 2020 8 weken lang, iedere maandagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Nederland telt ongeveer 35 duizend mensen die in een woonwagen wonen, verdeeld over ruim elfhonderd kampen. Die kampen worden vaak met een scheef oog bekeken. Want wie zijn die vreemden achter die grote muren en hekken van het kamp? Waarom zijn ze zo gesloten? Wat doen die mensen daar de hele dag? De overheid ziet de kampen liever verdwijnen en daardoor wordt het voor woonwagenbewoners steeds moeilijker om een staplek te krijgen. En zo dreigt een bijzondere familiecultuur verloren te gaan.

Het programma besteedt daarbij ook aandacht aan de fam. Helderman uit Hilversum. Vader en Zoon worden gevolgd met hun activiteiten als autohandelaar en Hannes Jr. wordt daarnaast ook gevolgd als zanger en zijn stappen die hij daarbij onderneemt. Platenlabel Rood-Hit-Blauw (Ronald Visch) is erg blij met de opnames, ook hem op kantoor is gefilmd m.b.t. Hannes zijn carrière, dat komt in één van de afleveringen voorbij.

Hannes Jr. heeft nog meer nieuws: Zijn nieuwe single is bijna klaar en zal tijdens het programma worden uitgebracht.circle-minus