Frank van Etten brengt een swingende levensles met zijn single 'Lach Leef Huil & Bid'

Frank van Etten brengt een swingende levensles met zijn single 'Lach Leef Huil & Bid'
09-03-2020, 00:00

Maak er wat van! Iedereen heeft wel eens een mindere tijd in zijn leven, ook zanger Frank van Etten kan hierover meepraten. Deze periode heeft hij overwonnen door positief de strijd aan te gaan en met succes. Met zijn nieuwe vrolijke single “Lach Leef Huil & Bid” zorgt de hardwerkende volkszanger voor een feest in ieders hart.

Frank van Etten is nog lang niet levensmoe, sterker nog hij werkt harder dan ooit. Het harde werken wordt beloond. Het nummer ‘Huisje op Wielen’ stevent af op de 10 miljoen streams en vorige maand bracht Frank het ‘Nostalgie Volume 2’ album uit. Vanaf 3 september a.s. lanceert hij zijn nieuwe single “Lach Leef Huil & Bid”. De tekst van dit heerlijke nummer schreef hij zelf. De single is geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio’s te Hoofddorp en wordt uitgebracht onder label van Toekomst Music.

Vanaf 8 september start de soapserie “Frank van Etten Zingend Onderweg”, dat o.a. via zijn YouTube kanaal te volgen is. In deze serie mixt Frank van Etten zijn liefde voor zingen, auto’s, dierbare collega’s en een goed gesprek tot een vermakelijke soapserie. Iedere aflevering nodigt de zanger een collega uit, om in zijn auto te stappen en een ontspannen ritje met hem te maken. Onderweg bespreken zij allerlei zaken en zingen ze samen tientallen kilometers. Doel van de eindbestemming is iemand te verrassen met hun bezoek.

Naast alle andere projecten werkt Frank ook aan een nieuw studio album. Dit album wordt een verzameling van zijn nieuwste liedjes. Naast het succesvolle nummer “Voor Jou”, dat hij speciaal voor zijn Melanie uitbracht, zal het album gevuld worden met nieuwe producties.

Na de release van zijn nieuwe single en super vrolijke videoclip op 3 september, is Frank van Etten op 4 september tussen 8 en 9 uur te gast bij RADIONL. Begeleid door een live band zal hij een aantal van zijn geliefde nummers zingen. Genoeg redenen om Frank van Etten te volgen op zijn socials! Abonneer je op zijn YouTube kanaal en mis geen enkele aflevering van de soap “Frank van Etten Zingend Onderweg”. Download of beluister vanaf nu zijn nieuwe single “Lach Leef Huil & Bid” op Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.circle-minus