Gino Graus brengt aanstaande donderdag 1 april zijn nieuwe single ‘Ik zing voor jou een lied’ uit

Gino Graus brengt aanstaande donderdag 1 april zijn nieuwe single ‘Ik zing voor jou een lied’ uit
03-30-2021, 11:02

Met de release van deze single mogen de fans na het grote succes van ‘Dolores’ weer een knaller verwachten. Met deze single breekt er een nieuwe periode aan voor Gino. Om zijn carrière verder uit te kunnen bouwen is hij een samenwerking aangegaan met NRGY Music waarbij hij een platencontract heeft getekend.

‘Ik ben erg blij dat de groep mensen waarmee ik al jarenlang heel prettig samenwerk nu wordt uitgebreid met het team van NRGY Music, waardoor ik als artiest nog verder kan doorgroeien‘ aldus Gino.

Dat Gino het fantastisch vindt om in zijn videoclips meerdere personages te spelen blijkt ook weer in de clip van “Ik zing voor jou een lied” waarin hij maar liefst 10 verschillende rollen op grappige wijze voor zijn rekening neemt.circle-minus