Gio Swikker komende tijd veel in de spotlights!

Gio Swikker komende tijd veel in de spotlights!
10-28-2020, 10:33

Het is Gio Swikker gelukt om het nummer ‘Laat je gaan’ van Willem Barth zo te laten verbouwen dat je na de eerste tonen direct raadt om welk lied het gaat. Producer Roy Otters heeft in ieder geval goed geluisterd naar de wens van Gio om er een leuk ritme van te maken in de stijl van de jonge zanger uit Den Haag. Ook platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties was erg onder de indruk van het nummer met een buitenlands randje.

Het idee om iets met ‘Laat je gaan’ te doen ontstond op een zonnige dag in augustus. ‘Ik zat in de tuin naar muziek te luisteren. Op een gegeven moment hoorde ik het plaatje en luisterde goed naar de tekst. Ik dacht meteen, als we hier het Gio Swikker soundje van maken kan dat best leuk worden. Omdat Antonio Holsken heel veel voor me doet, belde ik hem op en vroeg wat hij ervan vond. Antonio was meteen enthousiast. Vervolgens heb ik toestemming gevraagd aan tekstschrijver Jef Weber en aan Willem Barth. Zij gaven toestemming om het lied in op te nemen én uit te brengen. Mijn zangcoach Sasja Brouwers heef het koorwerk verzorgd. Daar was ik heel erg blij mee’, onthult Gio.

Gio heeft naast zijn single release ook landelijke TV- aandacht, hij is nl. te bewonderen in de nieuwe SBS6 realityserie ‘Ik geloof in mij’’. Gio vond het een ontzettend leuke ervaring. Veel mag hij er niet over vertellen, en hij hoopt uiteraard op veel kijkers, Gio is op de vrijdagen in aflevering 6 en 7 te zien.

De CD single ‘Laat je gaan’’ is vanaf 28 oktober 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door ANRO, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Link naar muziekportals: https://ffm.to/laatjegaan

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/gio-swikker/circle-minus