Glenn de Koning en Richelle van Ling brengen duet 'We Doen Het Samen'

Glenn de Koning en Richelle van Ling brengen duet 'We Doen Het Samen'
03-12-2021, 21:09

De laatste single van de Noord Hollandse Glenn de Koning scoorde hoge ogen in het horecacircuit. “Eentje moet kunnen” is inmiddels een veel gedraaid liedje in de Nederlandse kroegen, feestzalen en op de radiozenders. Voor deze nieuwe single “We Doen Het Samen” speelt de corona periode een grote rol.

Vele weten dat Glenn de Koning niet alleen zanger, maar ook horecaondernemer met 2 zaken in Zaandam is. Zoals vele ondernemers in deze branche is ook Café Glenn de Koning en Teasers Zaandam al maanden gesloten en is de steun vanuit Den Haag nihil.

Glenn heeft niet stilgezeten in deze donkere periode, maar heeft een passend nummer uitgebracht wat uit handen komt van Billy Dans, Hansen Tomas en Bas van den Heuvel, deze single weergeeft precies waar vele ondernemers zich momenteel in bevinden. We hebben hier al maanden mee te maken: alles gesloten, Lock down en de avondklok.

Het nummer “We Doen Het Samen” staat voor saamhorigheid, gesteund worden door vrienden en familie en samen het hoofd proberen boven water te houden. Omdat “We Doen Het Samen” staat voor volhouden en het vooral niet het alleen hoeven doen heeft Glenn dit nummer opgenomen als duet met Richelle van Ling, zij deed mee in 2018 met The Voice of Holland.
De stemmen van deze twee smelten prachtig samen en de bijbehorende videoclip geeft weer dat we er ‘’Samen” wel uitkomen met als uitgangspunt dat wij allemaal hopen dat het kabinet en onze Tweede Kamer wakker worden en de horeca weer een mogelijkheid geeft om (met beperkte regels) weer open te gaan.

Voor een ieder, zowel in de evenementen als in de horecabranche, staat het water aan de lippen en vele zijn eigenlijk zonder het toe te geven en hun trots aan de kant te durven zetten al kopje onder. Hiermee willen wij een ieder een hart onder de riem steken en zeggen: Hou nog even vol! En hopelijk komt er snel een lichtpuntje aan de horizon.circle-minus