Goossen maakt zijn debuut op Rood-Hit-Blauw label

Goossen maakt zijn debuut op Rood-Hit-Blauw label
04-13-2021, 19:58

Goossen Luytjes is voor velen een bekend gezicht op de Nederlandse vastgoedmarkt. In de vrije tijd die hij heeft is hij teammanager van VVOG 1. Een leven zonder voetbal is voor Goossen niet denkbaar. Op dit moment timmert hij hard aan de weg met zijn ‘uit de hand gelopen’ hobby, het zingen van het Nederlandse repertoire.

Onlangs kwam Goossen per toeval in contact met Rood-Hit-Blauw. Dit, onder Nederlandstalige artiesten bekende platenlabel, was op zoek naar een nieuwe locatie die nog meer aansloot bij haar wensen.

Harderwijker Goossen Luytjes: 'Het toeval kan soms leuke dingen op je pad brengen. Ik had al langer de wens een liedje op te nemen in de studio. Nadat ik Ronald sprak over een nieuw kantoor en zijn werkzaamheden vernam ik dat Rood-Hit-Blauw ook veel Nederlandse artiesten onder zijn hoede heeft. We zijn terecht gekomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters) en daar is een lang gekoesterde wens m.b.t. een bepaald lied in vervulling gegaan. Ik kan al wel vertellen dat iedereen dit lied kent en hopelijk ook mee gaat zingen'.

De single van Goossen zal op 28 april a.s. verschijnen en dan volgt meer nieuws hieromtrent.

Informatie en Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/goossen/circle-minus