Henk Voskuil brengt op de sterfdag van zijn vrouw zijn nieuwe single 'Eiland in de zon' uit

Henk Voskuil brengt op de sterfdag van zijn vrouw zijn nieuwe single 'Eiland in de zon' uit
03-31-2021, 15:56

Henk Voskuil, die al jaren succesvol aan de weg timmert, liep al een aantal jaren rond met het idee om een ode aan zijn vrouw én aan de mooie tijden die zij samen beleefden op Gran Canaria te brengen. Het heeft geresulteerd in een verhaal waarin Henk Voskuil de mensen mee neemt naar een stukje van zijn leven wat hem heel dierbaar was.

Het is een emotioneel nummer, met frisse Spaanse klanken, zodat het niet te zwaar wordt, maar wel zo mooi en met gevoel gezongen dat het kippenvel bezorgd. Hiermee weet Henk de gevoelige snaar te raken, met deze prachtige herinnering aan zijn lieve vrouw. De tekst is geschreven in opdracht van Henk Voskuil door Jacqueline Hermes-de Bie. Deze twee kennen elkaar al jaren en mede daardoor kon Jacqueline haar gevoel in de tekst leggen en aanbieden aan Henk, die gelijk helemaal tevreden was.

Henk Voskuil heeft het laten lezen door zijn kinderen en toen de tranen waren opgedroogd gaven ze het groene licht. Tim Hemme heeft samen met producer Frans Vollink van studio ‘Het Atelier’ de productie van 'Eiland in de zon' gemaakt.circle-minus