Hennie van der Vis hoopt met LAAT ME ZWEVEN breed publiek te bereiken

Hennie van der Vis hoopt met LAAT ME ZWEVEN breed publiek te bereiken
07-25-2021, 14:37

Het is alweer de derde single van Hennie van der Vis in korte tijd. Na de zeer persoonlijke en gevoelige ballad: Nooit meer over, komt Hennie nu met een heerlijke zomer single: Laat me Zweven! Een sfeervol uptempo lied waarmee ze haar veelzijdigheid laat zien en horen. Het nummer gaat over de overgave in de liefde, dus super herkenbaar voor iedereen! Hennie: “Mijn drive om te zingen komt voort uit de liefde voor het publiek”. Ik wil graag geven! Daarom kom ik nu met een uptempo zomer liedje. Of je nu op het strand ligt, in je auto rijdt of een zwoele avond op een terras zit, zweven kan overal !

Hennie heeft nog grote plannen, om meerdere liedjes uit te brengen. Van prachtige gevoelige songs met een aansprekend verhaal tot liedjes die je hopelijk een stukje geluk laten beleven. Laat me zweven is dan ook een hele bewuste keuze omdat dit liedje heel lekker en makkelijk in het gehoor ligt waardoor ik hoop een breed publiek te bereiken. Dus laten we in vrolijkheid genieten van nog een heerlijke zomer op de klanken van Laat me Zweven!

Het lied is geproduceerd door : Arjan Venemann. De bijbehorende clips is gemaakt door Marcel Tichelaar videografie. NL – tekst F. Swenne . Coaching : Hans Aalbers......kortom allemaal vakmensen.circle-minus