In de tijd van de kleine lichtjes lanceert Robin van Beek zijn nieuwe single 'Zwerver'

In de tijd van de kleine lichtjes lanceert Robin van Beek zijn nieuwe single 'Zwerver'
12-16-2020, 10:27

Wanneer de eerste klanken van “Zwerver” de ruimte vullen, blijf je luisteren. De warme stem van Robin van Beek vertelt het verhaal over een verwarde man, die we allemaal wel eens gezien hebben. Breekbaar, klein, melancholiek en vooral authentiek zingt Robin over de “Zwerver”, waar je spontaan van gaat houden.

Nu het winterweer zich aankondigt en daarmee de temperatuur naar het 0-punt zakt, de dakloze opvang haar deuren extra openzet, brengt Robin van Beek warmte in de harten van ons allemaal. Na het beluisteren van zijn nieuwe single “Zwerver”, kan niemand meer zonder groeten of een extra hart onder de riem langs onze dak en thuisloze medemens lopen. Robin schreef de muziek met Davy Hitipeuw en Ralph van Manen en de tekst met Wim Rebergen. De pianopartij is gespeeld door Arno Schlijper. Het nummer is geproduceerd door Patrick Drabe van Lakeside Studio Loosdrecht. De mastering is gedaan door Sander van der Heijden in de Wisseloord Studio’s.

De in 1972 geboren Robin van Beek groeide op in het boerendorpje Cabauw (Utrecht). De liefde voor zingen ontstond in zijn vroege kinderjaren op een kinderkoor. Daarna deed hij aan diverse talentenjachten mee en trad hij jarenlang op als leadzanger van diverse bands. Uiteindelijk startte zijn professionele carrière met een Robbie Williams lookalike act. Hij zwierf over de hele wereld en entertainde divers publiek met zijn prachtige stem. Zijn vaderschap deed hem besluiten om in Nederland te blijven. Met de start van zijn vocal coaching bedrijf Vocal Center in 2012 heeft hij amateurs en professionals getraind om meer uit de mogelijkheden van hun stem te halen. Het bleek een succesvolle formule en het team groeide uit tot 40 coaches in bijna alle grote steden van Nederland. Hij coacht zelf nog exclusief o.a. André Hazes en Romy Monteiro en ging twee keer mee op wereldtour met Armin van Buuren als de vocal coach van zijn vocalisten.

In 2018 begon Robin met het schrijven van een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes ‘uit het leven gegrepen’ die je rechtstreeks in het hart raken. Met de lancering van het nummer “Zwerver” op 17 december is Robin klaar om Nederland te betoveren met zijn prachtige teksten en warme stem.

“Het enige wat overblijft is de liefde” aldus Robin. Zijn liefde voor muziek en de medemens deelt hij op zijn socialmediakanalen. Binnenkort lanceert hij daar ook de videoclip van “Zwerver” waarin hij zelf acteert als zwerver en zakenman. De song is vanaf 17 december te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.circle-minus