Ingmar Hut - 'Ik zit het liefst in het café'

Ingmar Hut - 'Ik zit het liefst in het café'
05-28-2021, 20:10

Ingmar Hut uit het Drentse Echten komt alweer met zijn 7e single. In samenwerking met zijn vaste producer Martin Sterken is er weer een prachtige single geboren met als titel “Ik zit het liefst in het café”. Hij heeft eigenlijk weinig tijd om gezellig naar het café te gaan in het “normale leven”, want Ingmar is een drukke baas, naast zijn gewone werk draait hij ook nog wekelijks als DJ bij DNO Radio.

Toch heeft hij de tijd gevonden om de studio in te gaan en heeft hij samen met Martin Sterken aan dit nummer gewerkt. We zijn samen op dit nummer gekomen omdat het wel weer tijd werd voor een lekkere meezinger, dat is hoe de mensen mij ook kennen… lekker vlot, volks en gezelligheid!!

'Pfffff wat hebben we een raar jaar achter de rug…. Was daar ineens het coronavirus, optredens werden geannuleerd, Nederland ging op slot, geen evenementen, geen horeca bezoekjes, geen biertjes bij je favoriete donkerbruin café. Maar eindelijk komt er weer licht aan het eind van de donkere tunnel!! Daarom heb ik besloten om dit lekkere nummer nu uit te brengen nu er eindelijk weer wat meer mag en kan. Natuurlijk mag een leuke videoclip zeker niet ontbreken bij deze single daarom heb ik de videoclip laten maken door RTV Mediaproductie / Robert Vegt', aldus Ingmar.circle-minus