Ingmar Hut komt met nieuwe single getiteld 'Vandaag'

Ingmar Hut komt met nieuwe single getiteld 'Vandaag'
08-25-2020, 00:00

De carrière van Ingmar Hut gaat volgens hem zelf erg lekker. De Drentse zanger & radio-dj gooide afgelopen tijd hoge ogen met nummers als “Bij De Griekse Zee” en “Wie goed doet, die goed ontmoet” en ‘Het Leven Is Zo Mooi” en “Vaarwel adios”. Daarom besloot Ingmar de studio weer in te duiken om het nieuwe nummer 'Vandaag'op te nemen. Ingmar wil met dit nieuwe nummer de bloemetjes buiten zetten. Hij vindt het nooit te laat om dit te doen. Hij leeft met de dag en geniet van alles wat er dagelijks gebeurt.

Hij groeide op in het Drentse dorpje Ruinen, is al van jongs af aan bezig met muziek en gek van het Nederlandse lied. Naast de liefde voor muziek had hij ook een grote wens en dat was radio maken. Hij verhuisde naar Zuidwolde en nadat hij thuis al bezig was om muziek te draaien, kon hij al gauw beginnen bij de lokale omroep van Zuidwolde. Naast technicus kreeg hij de kans om muziek te draaien in een paar vaste radioprogramma's. Een paar jaar later had Ingmar ook al een eigen radioshow welke iedere zondag te beluisteren is op de zender waar hij natuurlijk het Nederlandse lied draait.

Natuurlijk wil Ingmar naast zijn carrière als radio technicus en radiomaker ook een carrière als zanger graag willen en gaat dar dan ook alles aan doen.
'Ondanks de huidige coronacrisis die ons land bezighoudt, heb ik toch besloten om het nummer uit te brengen want muziek verbindt en dat is juist wat wij nu allemaal nodig hebben',aldus Ingmar.

Robert Vegt (RTV Mediaproductie/ Thuis in Holland) is verantwoordelijk voor de videoclipcircle-minus