Jason Haans maakt statement met ‘Alleen maar liefde’

Jason Haans maakt statement met ‘Alleen maar liefde’
03-10-2021, 11:26

Met z’n twee voorgaande singles ‘Het is mijn dag niet’ en ‘Wat is je naam’ gaf de uit Tilburg afkomstige zanger Jason Haans al enigszins aan welke richting hij muzikaal gezien wilde bewandelen. Wellicht zeggen de genoemde titels u niets, maar als u ze gaat beluisteren zal ongetwijfeld ‘Oooohjaa’….die liedjes ken ik wel, uw reactie zijn. Met name ‘Wat is je naam’ waarin tal van meisjesnamen de revue passeren heeft ontzettend veel airplay weten te behalen. Met de opvolger ‘Alleen maar liefde’, die iets meer de kant van de popmuziek opgaat, wil hij een statement maken.

‘Ik sloot mijn posts op Facebook en Instagram altijd af met de zin ‘Alleen maar liefde’. Ik vind namelijk dat er best iets meer liefde mag zijn en iedereen elkaar moet ondersteunen, vooral in deze tijd. Het geeft mij in ieder geval een positieve vibe. Tekstschrijver Tim gaf aan dat ik hier een nummer over moest maken. Dit is gewoon wat ik wil bereiken in de muziek. Deze track verbreedt mijn statement die ooit begon met een speciale trui met die kreet’, meent Jason.

Veel heeft Jason te danken aan Ruben en Jeroen van Kings Castle Agency. Zij behartigen het management en boekingen. Daarnaast is Jeroen de vaste producer van Jason. Ook de samenwerking met Cornelis Music die Jason aanging op 17 februari 2020 opent voor hem deuren die waarschijnlijk anders gesloten zouden blijven. Jason is van mening dat het complete team de credits verdient. ‘Ik mag dan wel de zanger zijn, zonder mijn compagnons was het nooit gelukt om de kwaliteit van de producties zo hoog te leggen. Ondertussen liggen er al een aantal nieuwe nummers op de plank. In de loop van het jaar zullen er ongetwijfeld één of meerdere liedjes worden gelanceerd’, verklapt het 27-jarige talent.

‘Alleen maar liefde’’ is vanaf 12 maart 2021 te streamen via de bekende platforms. De clip, geproduceerd door Kenny Stroobandt, is vanaf 19 maart 2021 te bewonderen.circle-minus