Jeroen Stevens schrijft zelf tekst voor z'n nieuwe single 'Niemand is met kerst alleen'

Jeroen Stevens schrijft zelf tekst voor z'n nieuwe single 'Niemand is met kerst alleen'
12-11-2020, 19:39

Vorig jaar in de voorbereidingen van het Kerstconcert met Freddy Cadel, Fennie Siemens en Martin Niemeijer in Gossen dans- en party centrum, kreeg ik enorme stemproblemen. Hierdoor durfde ik een aantal nummers niet te zingen. Ik schreef een paar dagen voor het concert een tekst op de muziek van “Can you Feel the love tonight”.

Mensen zeiden toen al tegen mij dat ik het moest gaan opnemen, maar ik vond het allemaal niet nodig. De kerst stond al praktisch voor de deur.
Dit jaar ben ik toch bij Edwin Geres de studio ingedoken en heb het liedje alsnog opgenomen.

In samenwerking met Thuis in Holland, Gert Reehuis en Robert Vegt hebben we er een clip bij gemaakt, waarvoor mijn dank. Ook wil ik de mensen bedanken die ook voor de camera wilden poseren. Dank jullie wel: Bert Zwier, Gerrie Zwier, Vince Zanger, Dita Jagersma, Edwin Geres, Alie Feenstra en Cynthia Brouwers.

Kerst is anders dan anders, maar eigenlijk vieren we het toch samen…. al is het op afstand.

Voor boekingen/info neem contact op met Artiestenboekers 0640422019 of mail naar info@jeroenstevens.com / www.jeroenstevens.comcircle-minus