John Anders laat de rozen op wolken drijven

John Anders laat de rozen op wolken drijven
11-16-2020, 14:17

Zanger John Anders komt weer met een nieuwe single ‘’Er Drijven Rozen Op De Wolken’’. De single is geschreven door John Anders / Ruud Van Gessel en Ivan Broer en geproduceerd door Jeroen Hamer van Pro Recordings. De videoclip en de koortjes zijn gedaan door Stevie Maxx van Maxx Media. Het nummer spreekt veel mensen aan die dierbaren verloren zijn. Zonder afscheid te kunnen nemen overlijden er mensen plotseling en mensen vragen zich dan ook af óf en wanneer ze hun dierbaren ooit weer zullen zien. De tekst van het nummer is gemaakt naar aanleiding van eenzelfde ervaring.

De geboren Hagenees die dagelijks werk verricht als schoorsteenveger, timmert al een tijd aan de weg en zong vroeger nummers van Heintje en Willy Alberti. Met zijn dochter Suzanne heeft hij mee gedaan met het RTL 4 tv programma ‘’X-Factor’’ en al snel gingen mensen zijn stem vergelijken met dat van Willy Alberti. Met zijn gevoelige vertolking van Droomland wist John maar liefst 9x achter elkaar in de Hot Seat te blijven zitten bij het SBS6 tv-programma Bloed , Zweet en Tranen.

Al meerdere singles heeft John Anders al uitgebracht waarvan o.a. enkele titels: Waarom, Zomer Herinnering, Als Ik In Je Ogen Kijk, De Goudgele Rakker, Geen Toeter Van Een Gulden, Kerst, Herinnering, Moeder, Allerliefste, Waar Je Geboren Bent, Zomerzon, In De Sterren Staat Geschreven, Als ik Naar Je kijk Ben Ik Verloren, Willy Alberti Medley. Zijn nieuwste single wordt zeer gewaardeerd door het publiek. Muziek zit John Anders in het bloed en nu deze plaat af is begint hij meteen weer aan een nieuwe single die volgt na deze.

Meer info: www.john-anders.nlcircle-minus