Jurgen Geerts geeft rozen aan zijn grote liefde

Jurgen Geerts geeft rozen aan zijn grote liefde
06-11-2021, 10:53

Ondanks dat Jurgen Geers uit Harfsen pas vanaf 2020 echt actief als soloartiest is, heeft hij al een aantal nummers uitgebracht namelijk; “Naar het café” “Waarom” “Verliefd” “Zonneschijn” en “Terug in de tijd”. Zijn nieuwe single “Rozen” is een waardig opvolger. Er zit een hoog schlagergehalte in bijna alle nummers van Jurgen en natuurlijk is dat ook mede dankzij zijn vaste producer Martin Sterken. Als er één iemand is die dat kan, dan is dat deze man wel. Hij weet als geen ander hoe hij mijn teksten kan bewerken tot een mooie productie, aldus Jurgen Geers.

De teksten schrijf ik allemaal zelf, dan kan ik er mijn eigen gevoel in leggen. Zo ook van dit nieuwe nummer “Rozen”. Het nummer beschrijft de liefde die ik krijg van mijn vrouw en ik wilde haar op een speciale manier bedanken. De rozen staan voor de liefde, de liefde die ik voel voor mijn vrouw. Tevens is dit een soort van familietraditie, mijn vader gaf mijn moeder elk jaar op hun trouwdag rozen, voor elk jaar ééntje meer en deze traditie zet ik door met mijn eigen vrouw. Met deze single breng ik tot uiting wat zij voor mij betekent, meent Jurgen Geers.circle-minus