K3 stelt nieuw album voor via unieke online showcase

K3 stelt nieuw album voor via unieke online showcase
11-04-2020, 01:56

Voor de fans is het nog enkele dagen wachten, maar eind volgende week is het dan eindelijk zover: K3 stelt zijn langverwachte nieuwe album voor! Omdat K3 ervoor wil zorgen dat alle fans het album kunnen ontdekken, stellen ze het album online voor via een livestream. Zo kan iedereen deze voorstelling gratis volgen vanuit zijn eigen huiskamer. K3 brengt speciaal voor zijn fans verschillende nummers van het nieuwe album. Deze online showcase wordt bovendien het eerste optreden van K3 sinds februari! Hanne, Marthe en Klaasje zijn de afgelopen zomer druk bezig geweest met de opnames van hun nieuwe film 'Dans van de Farao'. Het bijhorende nieuwe album komt uit op 13/11.

Hanne: "De afgelopen maanden hebben we met heel veel plezier gewerkt aan onze film Dans van de Farao. De muziek uit de film staat verzameld op onze gelijknamige CD."

Klaasje: "Normaal stellen wij ons album voor aan een select publiek. We zijn dan ook blij dat voor het eerst in de geschiedenis van K3 onze albumpresentatie live wordt gestreamd."

Marthe: "We hebben onze theatershow moeten uitstellen naar het voorjaar 2021, dus we zijn bijzonder verheugd op deze manier dit jaar toch nog te kunnen optreden voor onze fans."

De exclusieve livestream van de showcase van het nieuwste album 'Dans van de Farao' kan op 13 november 2020 van 17:30 tot 18:30 uur worden bekeken. Registreren voor de livestream kan vóór 12 november via www.studio100.com.circle-minus