Kevin Apfel terug met zomers plaatje ‘Ga je mee’

Kevin Apfel terug met zomers plaatje ‘Ga je mee’
08-25-2020, 00:00

Afgelopen zaterdag werd de redactie van Thuis in Holland gebeld door Henry Meeuws. Deze populaire radiopresentator van VosFM houdt zich bezig met de plugging en promotie van de nieuwe single ‘Ga je mee’ die Kevin Apfel opnam bij Sonic Solutions o.l.v. het producerstrio Joris van Dijk, Michel Clerx en Jarek Mathijssen. De tekst van dit zomerse plaatje is geschreven door Linda Baarbee. De single verschijnt op het eigen label van Kevin, namelijk Feestrecords.

Kevin is inmiddels een jaar of 5 serieus bezig in de muziekwereld. Volgens het 32 jarige talent uit Bergerijk leverde deze stap leuke boekingen op. In 2017 nam hij in Waalre z’n debuutsingle ‘Geniet toch van het leven op’. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en er begon weer iets te kriebelen. In de tussentijd is hij bij collega-artiesten rond gaan vragen welke opnamestudio bij hem zou passen.

‘De naam Sonic Solutions werd vaak genoemd. Met name de kwaliteit van de producties die ze afleveren als de samenwerking met het team werd genoemd als reden om een afspraak met hen te maken. Samen hebben we dit liedje vanaf nul opgebouwd. Het blijft hangen in de bol, is dansbaar en herbergt een leuke verhaallijn. De vrolijke accordeonklanken van Daniël Metz maken het geheel compleet’, aldus Kevin.

Het leven van Kevin zal er over twee maanden er compleet anders uit gaan zien. Samen met zijn vriendin verwachten ze eind oktober een dochtertje .Tot die tijd kan hij nog mooi even tijd maken voor de promotie van ‘Ga je mee’. De clip wordt binnen afzienbare tijd opgenomen.circle-minus