Kimberly, Kitty en Wilfried sluiten een akkoord met platenlabel RoodHitBlauw

Kimberly, Kitty en Wilfried sluiten een akkoord met platenlabel RoodHitBlauw
05-17-2021, 17:39

Kimberly Hennipman, Kitty van Heijnsbergen en Wilfried Wildschwein hebben onlangs en afzonderlijk een platendeal met Rood-Hit-Blauw Producties gesloten. Het platenlabel is hiermee zeer content en breidt hiermee haar snelgroeiende stal verder uit.

Kimberly: Ik heb Ronald al eens eerder ontmoet bij een optreden. Daar spraken we over diverse muziekzaken en de branche. Nu mijn nieuwe single klaarligt om uit te brengen heb ik er vertrouwen in bij een enthousiast en mooi label getekend te hebben. Kimberly haar nieuwe single staat gepland op 1 September 2021.
Meer info over Kimberly Hennipman: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/kimberly/

Kitty van Heijnsbergen: Zanger Erwin Haarmans is een vriend en collega van mij, hij was het die me meenam naar het Kantoor van Rood-Hit-Blauw. Daar had ik een aangenaam en helder gesprek met Ronald. Hierna sloten we een mooie deal. Mijn nieuwe single is in de laatste fase bij de studio en zal z.s.m. uitkomen, hierover volgt binnenkort meer nieuws.
Meer info over Kitty van Heijnsbergen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/kitty/

Wilfried Wildschwein: Ik treed al enige tijd op bij feesten en partijen in het land. Ik volg het platenlabel Rood-Hit-Blauw al geruime tijd en was op zoek naar een label voor mijn aanstaande single. Na een gesprek met Ronald is het mij duidelijk; dit label is gedreven en timmert aan de weg. In een duidelijk verhaal kreeg ik te horen hoe we de single en videoclip het beste vorm kunnen geven.
Meer info over Wilfried: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wilfried- wildschwein 

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/circle-minus