Langverwacht duet 'Dansen Van Geluk' van Dennis Wiltink en Femke Hengeveld is uit

Langverwacht duet 'Dansen Van Geluk' van Dennis Wiltink en Femke Hengeveld is uit
10-29-2020, 12:31

Vandaag komt het langverwachte duet “Dansen Van Geluk”  uit van Dennis Wiltink en Femke Hengeveld. Een power ballad waarin de stemmen van Dennis en Femke perfect kleuren.

Beide artiesten hebben onafhankelijk van elkaar al jarenlang gebouwd aan een succesvolle muzikale carrière. Zo hebben zowel Femke als Dennis al een flinke reeks aan singles uitgebracht die landelijk door radio en televisie werden omarmd en meerdere playlisten wisten te bereiken. Nu hebben ze besloten hun krachten te bundelen en geven ze eindelijk gehoor aan een veel gestelde vraag om een duet op te nemen.

Dennis en Femke worden vaak samen geboekt op feesten, bruiloften en ceremonies omdat hun duetten altijd weer het hoogtepunt van de avond zijn. Ze weten het publiek altijd te boeien met hun meerstemmigheid en kijken er naar uit om dit duet aan het repertoire toe te voegen.

Dansen Van Geluk is een krachtige romantische ballad geworden, die is geschreven, gecomponeerd en geproduceerd door Robert Dorn. Een zeer geslaagde productie waar menig muziekliefhebber veel van verwacht.circle-minus