Lars Bertens debuteert met 'Als de vogeltjes weer fluiten'

Lars Bertens debuteert met 'Als de vogeltjes weer fluiten'
05-04-2021, 20:08

Voor de gein pakte Lars Bertens in de kroeg wel eens de microfoon om een deuntje mee te zingen. Steeds vaker kreeg hij de vraag wanneer hijzelf een plaatje uit ging brengen. Lars vroeg zijn plaatsgenoot Jan van de Biggelaar,  die onder zijn artiestennaam Jan Biggel momenteel met ‘ Ons moeder zeej nog’ een enorme hit in handen heeft, of hij een tekst wilde schrijven voor zijn debuutsingle.

‘We hebben een onderwerp gekozen en Jan is er vervolgens mee aan de slag gegaan. Op dat moment had ik nog geen idee waar ik het nummer op moest nemen. Jan kwam op  Facebook een track tegen van Ben Kok die door Frank Verkooyen was geproduceerd. Nadat ik het lied had beluisterd gaf mij dat een goed gevoel. Er werd een afspraak gemaakt bij The Boom! Music Studio in De Meern. Frank kreeg de boodschap mee om een vrolijk uptempo plaatje te maken. Dat is met ‘Als de vogeltjes weer fluiten’ meer dan gelukt. Dat geldt ook voor de hoesfoto die gemaakt is door Kitty van Rooij. Ik ben heel erg tevreden’, glundert Lars.

Het zou zo maar het begin kunnen zijn van een glansrijke muzikale carrière voor deze 19 jarige grondwerker uit het Brabantse Liempde. Hij zal in ieder geval bij zijn vaste stamcafé z’n zangkunsten vertonen op het terras. Qua timing komt de lancering van deze single op een perfect moment.

‘Als de vogeltjes weer fluiten’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 5 mei 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip is vanaf zaterdag 8 mei te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)circle-minus