Lesley Rosbach bouwt gestaag verder aan zijn muzikale carrière en komt met nieuwe single 'Daila'

Lesley Rosbach bouwt gestaag verder aan zijn muzikale carrière en komt met nieuwe single 'Daila'
01-21-2021, 13:34

Doordeweeks werkt Lesley Rosbach (23) als timmerman. In het weekeinde treedt de Haarlemmer gewoonlijk door heel het land op. Vanwege de coronacrisis ligt dat laatste al een poos stil, maar daar laat hij zich niet door uit het veld slaan. Met zijn nieuwe single ’Daila’ hoopt de rasechte Haarlemmer de harten van zijn luisteraars te veroveren.

Voordat hij ’s avonds zijn ogen sluit, spoken de rijmwoorden vaak nog door zijn hoofd. En dat legt hem geen windeieren. Op Youtube zijn zijn liedjes al tienduizenden keren beluisterd. Onlangs sprak zanger Jeroen van der Boom nog een videoboodschap voor hem in om hem te complimenteren met zijn nieuwste clip en ook presentator Johan Vlemmix is dolenthousiast.

'Normaal gesproken gaat met de lancering van een nieuw lied ook een feestelijk optreden gepaard, maar door de pandemie is dat nu niet mogelijk. Tuurlijk baal ik er wel van dat ik niet kan optreden, maar je kiest ook voor je eigen gezondheid en voor die van anderen, meent Lesley.

Ondanks alle aandacht blijft Lesley volgens zijn familie en vriendin bovenal ’lekker gewoon’. ,,Ik sta er zelf ook van te kijken’’, zegt de zanger over zijn succes. ,,En ik blijf altijd reëel. Natuurlijk is het gaaf om ooit in de ArenA te staan naast de Toppers. Maar de Haarlemse stadsschouwburg vol zingen lijkt me ook prachtig. Zo lang ik mensen maar kan plezieren met mijn muziek.’’

Tijd om even op zijn lauweren te rusten neemt Lesley niet. Hij is al bezig met een volgende single. Waar die over gaat, houdt hij voorlopig nog geheim. ,,De filmpjes van fans waarbij je hun kinderen ziet losgaan op je muziek, daar doe je het voor. Ik hoop bekend te worden met mijn eigen nummers.circle-minus