Lesley Rosbach uit Haarlem gaat viraal in de Aziatische landen met zijn vorige single 'Kijkend in je ogen'

Lesley Rosbach uit Haarlem gaat viraal in de Aziatische landen met zijn vorige single 'Kijkend in je ogen'
01-22-2021, 15:20

Zanger Lesley Rosbach uit Haarlem gaat viraal in de Aziatische landen met zijn vorige single “Kijkend in je ogen”. De Haarlemse zanger Lesley Rosbach kijkt met verbazing hoe zijn nummer "Kijkend in je ogen" opgepakt wordt in Aziatische landen. Vele filmpjes op YouTube komen sinds afgelopen maandag binnen.

De single is opgepakt in de Line Dance scene. ze hebben daar danspassen opgemaakt, wat nu wereldwijd rond gaat. De bedenker van de Dance moves is Raymond Sarlemijn. Raymond woont in Noorwegen en is 45-voudig wereldkampioen in de Line Dance. Sarlemijn hoorde, en zag op YouTube de single van Lesley en hij kreeg gelijk inspiraties om een Line Dance moves hierop op te maken.

De Dance Moves plaatste hij op https://www.copperknob.co.uk/stepsheets/looking-in-your-eyes-ID148085.aspx en nu gaat het liedje wereldwijd onder de Engelse vertaling van "Looking in your eyes" van Lesley Rosbach & Raymond Sarlemijn. Op deze site laten allerlei personen of groepen hun Dance moves zien, op het Nederlandstalig nummer van Lesley.

Met Lesley zijn nieuwste single "Daila" die vorige week is uitgebracht, wordt al over nagedacht door Sarlemijn om nieuwe danspasjes te bedenken in de Line Dance.circle-minus