Luc Weegels deelt 'Stap voor Stap' met z'n fans

Luc Weegels deelt 'Stap voor Stap' met z'n fans
11-22-2020, 13:10

Luc Weegels (initiatiefnemer van https://www.musicmates.nl/discografie/ ) heeft zich lange tijd laten leiden door trauma’s waardoor negativiteit en angst de overhand kregen. Het leidde tot een vicieuze cirkel waar hij niet uit leek te komen.

'Toch ging 4 jaar geleden bij mij de knop om, genoeg is genoeg. Op dat moment besloot ik om op zoek te gaan naar een betere versie van mezelf. Het nummer dat ik met jullie wil delen heb ik geschreven op het moment waarop ik besloot om alles anders te gaan doen. Want iedere dag is een dag om het roer om te gooien. Het leven begint nu! Stap voor Stap.. 'aldus Luc.

Op vrijdag 20 november kwam zijn nieuwe single “Stap Voor Stap” officieel uit. Het artwork is verzorgd door kunstenaar Geert Kollau.circle-minus