Mark Rich verrast fans met de nieuwe kerstsingle 'Merry Christmas Mrs. Claus'

Mark Rich verrast fans met de nieuwe kerstsingle 'Merry Christmas Mrs. Claus'
12-13-2020, 09:50

De nieuwe kerstsingle van Mark Rich is gelanceerd! Mark inmiddels alom bekend in de Nederlandse country wereld, Amerika en ver daar buiten!

“Merry Christmas Mrs. Claus” Een goede kerstsong heeft bepaalde ingrediënten nodig en een belangrijke boodschap om mee te kunnen werken. 'Ik ben er dan ook heel blij mee, hoe deze kerstsingle is geworden en hoe het hele creatieve proces is verlopen in deze moeilijke tijd waarin de eenzaamheid en de Corona overheerst. En ook al waren het dan ook eenzame uurtjes in de studio die niet bepaald bij een warm kerstgevoel passen. Ik ben super blij met het uiteindelijke resultaat!

De kern van mijn nieuwe kerstsingle is toch de genegenheid en liefde voor elkaar waar het om draait! En dat dàt het is, wat er uiteindelijk toe doet. Ik denk dat als mensen écht de tijd nemen voor elkaar er veel meer saamhorigheid en liefde zal heersen.

Inmiddels loop ik al heel wat jaartjes mee en ben Ik me de laatste tijd ook gaan richten op de opname technieken. Ik speel piano, gitaar, pedal steel. Ik zing een mix van luister nummers en Line Dance. Met passie gebracht', aldus Mark.

Voor meer werk van Mark Gaat u naar www.hzmuziek.nlcircle-minus