Mary van Baal komt met een gevoelige plaat

Mary van Baal komt met een gevoelige plaat
03-23-2021, 18:13

Mary van Baal brengt een nieuwe single uit. Dit liedje heeft ze geschreven voor haar zoon. Haar zoon heeft een lichamelijke beperking en doet vrijwilligerswerk, maar kwam thuis te zitten door de corona. Het virus dat al ruim een jaar ons leven beïnvloed. Voor mensen die tot een risico behoren werd de eenzaamheid verergerd en dat brak Mary haar hart.

Om haar zoon Thijs te vertellen dat hij zeker niet alleen is, kroop ze in de pen. Over de melodie hoefde ze niet lang na te denken. Ze koos voor "If tomorrow never comes". Een lied dat door een aantal artiesten al gecoverd is, maar elk lied heeft een eigen verhaal. Zij koos voor de titel "Zou er nu geen morgen zijn" en is na het schrijven de studio bij Gert Ekkelboom ingedoken.

In samenwerking met Thuis in Holland werd er op een prachtige locatie in Arnhem, de Sonsbeek, een clip gemaakt. In deze clip is ook haar zoon te zien, want tenslotte is hij de persoon die haar de inspiratie gaf. Ook gingen wij in gesprek met haar en dit staat inmiddels al op de Facebookpagina van Thuis in Holland.circle-minus