Nico Zandee pakt eindelijk door en presenteert nieuwe versie van MOOI WAS DIE TIJD

Nico Zandee pakt eindelijk door en presenteert nieuwe versie van MOOI WAS DIE TIJD
03-30-2023, 12:34

Nico Zandee is typisch zo’n voorbeeld van een artiest in de dop die als klein kind opgroeide met Nederlandstalige muziek. Tot zijn 15e levensjaar stond hij met z’n gehele familie op het bekende woonwagenkamp in Vledder. Met name liedjes van Frans Bauer, Marianne Weber en Corry Konings werden daar natuurlijk grijs gedraaid. Vooral Mooi was die tijd van Corry Konings is Nico altijd bijgebleven. Hij kan zich nog herinneren dat hij vroeger in het dorpscafé dit lied zong terwijl hij op de stamtafel stond in aanwezigheid van zijn opa en familie. Vanuit Vledder toog de familie Zandee naar Noordwolde waar de passie van Nico zich verder ontwikkelde. Hij trad op in kroegen, sportkantines en bij campings in de buurt. Inmiddels woont Nico met z’n gezinnetje in Zwolle en is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij wil het zingen professioneel aan gaan pakken en vroeg aan zijn bekende familielid Robert Pater welke weg hij hiervoor het beste kon bewandelen. Die gaf als tip om contact op te nemen met producer Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn.

Nico: Nadat ik een aantal liedjes die Roy onlangs had geproduceerd beluisterde merkte ik dat de sound die hij heeft prima bij mij zou passen. Tijdens het kennismakingsgesprek liet ik weten graag ‘Mooi was die tijd’ in een nieuw jasje wilde uitbrengen. Hij is daarmee aan de slag gegaan en ben ontzettend blij met deze versie. Vooral de toevoeging van de accordeon maakt het lied extra gezellig. De eerste boekingen staan inmiddels in de agenda. Die kwamen eigenlijk via mond op mond reclame binnen. Ik had een optreden staan in Hoogeveen en blijkbaar worden de oude Nederlandstalige liedjes die ik daar heb gezongen erg gewaardeerd. Daar doe ik het uiteindelijk ook voor.

De single Mooi was die tijd is vanaf te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Wescur is te bewonderen op Youtube en de socials van Nico Zandee.

Boekingen: https://www.facebook.com/nico.zandeecircle-minus